söndags kväll

som sagt for jag & prinsen in till örebro stad idag & myste runt. hittade en gemensam julklapp till mamma & JORDENS snyggaste tröja på carlings! känner bara att jag inte kan lägga ut de pengarna just nu, fan de är illa :(, gud skänk mig denna tröja?! önskar jag tagit en bild på den, med de glömde jag såklart. men snygg lovar jag att den var.

prövade massvis med kläder på jimmy med, hittade några riktigt snygga saker minsann :) .
blev kinamats buffé med jordnötssås också, & det räddade min dag så totalt. den maten borde vara som skänkt från ovan, MUMS ! sen när jag hade bästa sällskapet så blev allt ännu bättre än bäst <3

PUSS på idag :D

                                                                       
     dagens utseende                                                                              kärleken

söndag

JIMMY, tomtenissen JOHANSSON





& idag blir det skyltsöndag med min alldeles egna tomtenisse :D 


PUSS!

fredag

denna vecka har gått fort, men ändå så långsamt när det ändå håller på. varför är det så?  som när jag ringde min faster idag, hon var helt chockad över att de snart var körkortsdags för mig, tycker jag blivit gammal nu. men för mig känns det som om jag fortfarande kunde vara 16 år..

igår for jag, Isabell, Myllymäki & lillemma ner till stan & gick på bio. filmen som visades var twilight . grymt bra film, rekomenderas väldigt varmt !! så efter de var jag på topp igen, behövdes för att ladda upp mina batterier igen.

& när jag kom tillbaka till skolan så lade jag mig, så spelade louise lugna låtar för mig tills jag somnade ;) , tycker synd om henne nu när jag snarkar så! men hon verkar överleva, :)


idag har jag en lugn hemmadag bara, städade hos tanten förut, bara hennes son hemma så det var riktigt skönt. kändes bra att jag fick det gjort med städningen, hade stor lust att skjuta på det till nästa vecka. men icke! 
så nu sitter jag med hela familjen & tvmyser, inga fel. & imorrn är planera att jag åker till Emelie & julmyser & när jag kommer hem därifrån väntar min prins n på mig här hemma. kan nog inte bli bättre, han är saknad för varje sekund vi är ifrån varann. 


har försökt berätta lite för sis idag om transfetter, men jag kände att hennes intressenivå inte var vidare hög, så jag pratade väl mest för mig själv. haha (en blivande fröken T?!)

& senaste från fröken D är att hon gett upp, jag hoppas för min ilskas skull & för emmas skull att det stämmer! fy tusan vad jag retat mig på den tjejen, fasten jag aldrig ens träffat henne, men som hon betett sig mot min emma så är hon värd att bli dömd.

kanske kanske skriver något imorrn förmiddag med, nu när jag ÄNTLIGEN har tillbaka mig dator igen :)

PUSS!


måndag

jag blir så j*vla irriterad! inte för att D har gjort mig någe utan för att hon lägger sig i emmas liv! kan man inte bara ge upp om den man älskat gått en annan väg, valt en annan att vara lyckligare med?! ÅÅÅH! ,  jag fattar helt ärligt talat inte varför jag blir så sur, men hon stör även mig, fatta då hur emma ska känna :S  ?!


men nog med surheter nu, jag har ju min jimmypimmy iaf :) , & han piggar upp när de så behövs. i helgen gjorde vi varm chokladdryck & smörgåsar & vandrade upp på berget, så satte vi oss vid några klippot & tittade ner på det frusna vattnet & bara njöt av varann & matsäcken :)
när vi skulle till karlstad på söndag så tog vi en tripp på bergvik & ikea med, trevligt trevligt!

shit, fick reda på att jag kan hämta min dator från servicen nu :D, hoppas bara de kunde rädda den, annars blir det faktiskt jobbigt för mig :( , ledsna veckan då minsann.


snö,snö SNÖ ! :D hoppas den lägger sig nu & ligger där ända tils i mars nu :D , fatta va uderbart mycket snowboard man skulle kunna åka då, & snögubbar & snölyktor! <3snö


PUSS !


tordag

imorrn ska datorn in på riktig lagning ! äntligen säger jag bara, så kan jag & jennifer datanörda som alltid ;).  praktiken blir bara bättre & bättre! bara för att det bara är en dag kvar ;), & imorrn ska vi få göra egna tårtor minsann, snygga som få ska de bli!

& i tisdags följde jag med choulia hem efter praktiken, de bokades sovning ihop med henne, men innan nattan så var vi på stan & jag spenderade mer pengar än jag borde gjort, som alltid. blev lite mysiga julklappar, sen blev jag på kärlekshumör & köpte ett gulligt vykort till jimmy som jag skickade :) .
efter handlandet var vi helt utmattade & hungriga, så vi gick & köpte älskade thaimat! så bar det av hem till henne & mumsade, sen spelade vi såklart julmusik & slog in alla julklappar. efter detta blev det mys med årets glögg (som förövrigt inte var den godaste av de) & film tittande, Wall-E! KÄRLEK på den filmen & kvällen! TACK ! <3


igår efter praktiken gick jag upp på stan & mötte kärleken, så gick vi runt på stan & kollade julklappar & bara gillade sällskapet. åkte till skolan & bara mös, INGA FEL!


& imorse följde han mig till praktiken igen, finns inte bättre än den killen,kärlek på han!!

& idag harde inte hänt mycket, jag har suttig med näsan i religionsboken & jennifer har datanördat, härligt! hämtade iofs nya p-piller, om intresseklubben ville anteckna! ;O


PUSS!




" kärleken är livets största gåva, & trohet är ett av kärlekens villkor"
 /  moa martinsson

söndag, den stora dagen :)

18 18 18 18 :D ,


dagen började med att mamma hemligt försökte väcka jimmy så han skulle upp & sjunga han med. men jag fick med hjälpa till & få upp honom :P , så kunde inte sova räv heller ;)

fick en efterlängtad kamera nu :D , fin rosa minsann! & escada magnetism igen :D , mumsigt! & massa annat smått & gott. TACK <3


& jag säger bara, GRATTIS  till mig :)

onsdag

louise tjatar om datan, hon är en pensionär utan rullator. bara så alla vet. :D


har de mys på praktiken, choulia & jag har de bra minsann.

& på söndag blir jag 18.

tack & hej.

RSS 2.0