'juldagen





denna Buddha fick jag igår av min kära jimmy, MYS!



så nu är det minsann mysstämpel i mitt rum, hoppas att Choulia hittar några flev gudavbilder nere i Indien :)

imorrn åker hela rara familjen till men faster, ska bli mysigt. det är en riktig tradition. ut & gå, snö som inte snö. regn som inte regn , hur det än är blir det alltid promenad. traditioner är till för att följa, som på jul, en julafton utan babybell (småostarna) är ingen julafton.


PUSS HEJ

'julafton

har haft en mysig dag, dock haft sådan huvudvärk så jag helst viljat gråta hela dagen, men men. det är ju bara jul en gång om året :P



har fått mycket som jag är helnöjd över, TACK än en gång :)



JULPUSSAR

'helgen, sista advents-helgen


60-års kalas i lördags hos jimmys farmor, mycket mysigt. & den farmor'n älskar jag verkligen! jag kan inte förstå hur en människa kan vara så jordnära & underbar?! henne ska jag absolut se mer av !


jag kan inte skriva om helgen ens, den var så OTROLIGT UNDERBAR!  helt klart värd att köra 40 mil för :)





våran kärlek är inget man bara tröttnar på, den känns som för evigt.

'torsdag

shit vad jag är trasigt trött inuti, jag vill bara sova mest hela tiden. men när jag väl somnar vaknar jag 10057354 gånger på natten, antingen sätter jag på datorn för att plugga för att sen komma på att det är mitt i natten & att det inte fungerar. så pratar jag i sömnen & snarkar. vart ska detta ta vägen!? jag sover så dåligt & är så ständigt trött...

det är ju skolan som får sota för det, tyvärr. har ett kemiprov imorrn som kommer gå dåligt. men sämst gick nog iaf matteprovet i tisdags. depp depp depp.

jag pluggar jättemycket men inget fastnar. trots det så skickade jag in kretsloppslabbrapporterna iaf GOOD ! vill verkligen ha MVG i den kursen, annars blir jag ledsen, då typ hela klassen verkar få MVG.


nej städa rummet inför lovet blire & sen försöka läsa lite kemi igen. SUCK



jag är utbränd.

'KÖRKORT




för idag klarade jag körkortet! hoppas jag får köra lite sen då :) , MYS!




'onsdag

har egentligen sovmorgon till klockan 11.10 idag men jag är uppe med tuppen minsann & sitter & skrivet kretsloppslabbrapporterna som måste vara inne senast imorgon. jag fattar ingenting alls av den ena så måste nog ta & gå iväg & prata med kära fröken sen, så jag fattar något om hur man ska göra.


har skrivit i 40 minuter på den ena, & det är inte fy skam. bara att jag tänker så länge så det är ju ingen lång text precis. men det går nog ändå, kort men innehållsrik. eller något.

jaja, nu ska ja väl försöka knyta ihop säcken & bli klar!


SO LONG LOSERS.

'kvällsskratt framåt kvällskvisten

tack jennifer för att du förgyllde min kväll !



måste kanske rita en paintbild till dig nu bara för det ;)  ?!




nu blire sömn för min del, GOD NATT!

kattmys

'en guds händelse

elisabeth släppte oss 20 minuter tidigare idag. 20 HELA MINUTER! ! ! WOW på henne!

haha det är värt att skriva in i världshistorien, så ovanligt & betydelsefullt är det!


& matteprovet gick dåligt,dåligt,dåligt. KASST


men livet går vidare, & igen. PRINSEN KLARADE KÖRKORTET !

nej ska försöka plugga vidare nu, KYSS!

'tisdag

dagen har inte kommit långt ännu, men hungrig är jag. hehe har julbord kl 1 & jag är sugen som tusan !
missade ridningen idag eftersom jag hade min körlektion då, inte långt kvar innan jag kör upp nu... NERVÖST!  så jag hoppas bara de inte gjorde någon för roligt på ridningen, för de vore synd om jag missat det.

mycket mer pepp idag på allt iaf :) . & jag jeans på mig till julbordets ära, annars är det ganska ovanligt då man inte behöver bry sig om hur man ser ut på denna skola. hehe


julbord

JULBORD=RÖTT

julbord                   julbord


'måndagskväll

klockan är 6 & om en kvart ska emma skjutsa ner mig till stan, så snällt! hon & hennes syster fick en bil i present, & den är så fräsch! det ska bli mys att åka ner i den, med musik & mörkt med snö. kan nog inte bli bättre.

ska ta det lugnt på dansen idag med, jag vill verkligen bli frisk snart! får minsann ta & vila upp under jullovet



måste sätta mig med kretsloppen imorrn med, fast det får bli efter matteprovet.

& jag har faktiskt pluggat sen klockan 3 idag. BRA ANJA!

nej nu ska jag byta om & sen segla vidare. PUSS ! ! !

'typmåndag

en typisk måndag, lång fast ändå kort. ska ut & gå nu & sen sätta mig med matten. trodde ju vi hade kemiprov imorrn men tji fick jag, matte är det minsann. bara för att jag pluggat på kemi :@ !!!

nej en liten sväng i ljuset gör mig nog gott, hejsvejs så länge!



PUSS !

depp-dagen

'söndag, dålig dag

åh jag har tröttnat rejält på att helgerna är för korta! jag har för mycket att göra, skola, skola skola. någon där ute som kan lära mig kemin tills på tisdag?!


haft en trevlig helt ändå, jimmy kom till skolan i fredags & mötte upp mig innan vi for ner till stan & köpte vågtången ! sen for vi hem & degade. prövade förstås tången & det blev mycket mycket bra! tar väl ett tag innan jag kan göra det fort bara, men tillslut får väl även jag in tekniken.

igår blev det en del övningskörning, dock inte så jag känner mig bra inför den stora dagen.. jag är så nervös! & rattis en än gång till emma som klarade uppkörningen i fredags!! hoppas hon kan ge mig lite tur tills det är min chans!

efter körningen bev det att fara hem till kusinerna & fira en födelsedag, mysigt. & sen blev ja hämtad av emelie & hennes kille & så for vi till julbordet med stadium. det var trevligt, & GOTT! sen spelades det bowling & jag var inte så kass som jag antog att jag skulle vara, men det var ju ingen tyvärr. hehe jag bangade utgången senare för att åka hem & få umgås med min prins, som åkte hem kl 9 imorse... :(


nej nu ska jag försöka fortsätta med svenskan, kommer gå bajs men jag ska försöka.


SO LONG LOSERS

'fredag, mysfredag

det var riktigt mysigt att va ute igår med flickorna, det behövs definitivt oftare.

vi hade bestämt oss för restaurangen Habibi (älskling=arabiska) & där inne var det mysstämpe 10 av 10 ! men när vi ville få ett bord så var det fullt, ett företag hade bokat upp sig på vårat ställe! TAH, så vi ick runt ganska länge & letade, & tillsut blev det på kebabhouse, det som vi sagt innan att vi inte skulle gå till. haha men vi åt gott & emma fick sin efterlängtade 18års drink :D

vi gav en plattång till den damen & jag fick också en present  sen jag fyllde, en vågtång minsann:D TACK !


jag bangade fest igår med, lika bra det iofs. samhällsprov idag.


& idag följer min gosejimmy med mig hem ! MYS!


efter en dag med lektioner & prov så kommer helgen efterlängtat!

LOVELOVELOVE <3 <3 <3

                                    


'torsdag, teoritorsdag & emmatorsdag

KLARADE TEORIN IDAG !!!

både jag & emma, + att emma fyller 18 idag! vilket firades med gå ut med brudsen & käka mat :D





choulia citat, som var ett citat från någon annan

"Du är inte för full så länge du kan luta dig mot golvet"

bra dag idag.slut

'onsdag

åkte hem till prinsen igår, de kom & hämtade mig. stannade på vägen & köpte godis & sen sov jag. det är bara för typiskt mig att sova i bilen! hoppas bara jag kan hålla mig vaken när jag själv kör !

åh, hade myskväll igår! tittade på harry potter & sen somnade ganska tidigt. tog mig sovmorgon till 9 & fick frukost på sängen, måste säga att jag kände mig uppskattad! HAN ÄR TA MIG FAN BÄST! sen satt jag &  pluggade teori ett tag & sen bar det av till karlstad igen, avskyr känslan av att åka ifrån min jimmy.


känner mig väldigt kär nu för tiden, underbart kär. & snart har vi ett år ihop, ett år av glädje & mer kärlek än jag kunnat drömma om. vi har hittat tillbaka till varandra igen! en kärlek jag inte tänker ge upp :)

sitter & gosar med Myllymäki nu iaf, mumsigt! haha


PUSS!


'tisdag

yeyyeyyey, GRATTIS prinsen!



planerar att åka hem till jimmy idag faktiskt, är lite för kass för att gå på idrotten imorrn.

han kan ju hjälpa mig plugga på teorin, & annat skit i skolan.


PUSS !

'måndag

hade sovmorgon imorse, men hade tänk mig att vara vaken & plugga lite teori. så jag gjorde mig i ordning, men sen när jag lade mig i sängen kunde jag inte längre hålla upp boken. & vipps så sov jag, härligt var det minsann, & tur att jag inte gnuggade runt hela sminket i fejjan. hehe,

när jag vaknade ca 5 min innan vi började insåg jag att hela klassen verkade helt tröttsjuka, shit, skönt att det inte bara var jag som hade en jobbig måndag.
slutade dock halv 1 så vi överlevde hela bunten!


& tills nu har jag varit riktigt flitig att plugga, ska göra lite teoriprov på datorn nu, på en sida min prins tipsade mig om. hoppas att det går för sig, jag börjar bli skapligt nervös inför det riktiga provet på torsdag!!


nej, nu ska jag ta tag i detta. önska mig lycka till ! PUSS

'söndag

 haha, gårdagen var ett skämt. tror aldrig jag mått så dåligt, som tur var hade jag prinsen här :)


nu ska jag ta en lunchlur innan hästarna ska in vid 3.

'tankar




bilden skapad av sis



världen är bra orättvis, varför?!

'torsdag

har slutat nu minsann, skööönt! men jag har dock massvis med saker att göra. ska sätta mig med lite efter jag & emma vart & handlat mat till helgjouren.


plockat lite på rummet nu, mums ser iaf lite mindre stökigt ut nu :P




pepp inför fredag!!!!

' kväll, dålig, förbannat dålig kväll

ÅH!



det gick bra för emma idag på hoppingen iaf, hon är bra!
 



& provet imorgon kommer gå käpprätt åt HELVETE, förlåt men det är bara sanning.

blir inte friskare heller, känns bara ännu sämre & jag tog det inte lugnt på idrotten precis. det var handboll & jag är nog LITE för mycket tävlingsmänniska ibland. ska nog hoppa att vara med när jag är sjuk.. men kul hade jag minsann, vinnarlaget var jag i. ;)


skriver med jordens sötaste människa på msn nu iaf, tack jimmyboy.


har nästan bestämt mig nu för att jag inte gör provet imorgon, ska fråga snällt om jag får göra provet på fredag istället. den huvudvärken jag haft nu sista tiden är outhärdlig. speciellt när jag inte kan koncentrera mig för fem öre.
jag läser & läser men ingenting fastnar, ögonen registrerar orden men inget går in. jag är som en dator full med virus tror jag, fungerar men är helt invalid inuti.



KAN INTE FOLK LÄRA SIG ATT RESPEKTERA?! dagens stora fråga.

                                  
 dagens, dagens.                                     söthunden


'onsdag, idrotts-onsdag

idag består min dag av två lektioner idrott med en svenska timme mellan. inga fel! sen ska emma tävla idag så det blir att jag kommer fixa med henne i stallet & sen se på när hon susar över hindren, lycka till :)

blondilito blev äntlien 18 igår med, grattis sötnosa! hoppas din dag blev bra,  önskar jag hade kunnat boka en date med dig för att fira. men men.
 
kanske skulle ta & sätta mig framför skoldatorn ett tag sen & öva på teoriprovet som snart kommer att göras, 1 vecka kvar nu :S . AAAH, glad att jag har emma med mig den dagen iaf, då vi ska skriva upp samma tid :) jobbigt bara om en av oss inte klarar sig..

i balklänningsfrågan så vet jag inte alls modell eller färg, jag behöver verkligen hjälp. vill inte vara för mörk, det är ett som är säkert iaf, för då kommer jag bara se megablek ut! fick tipset om havsblå, kanske måste kolla upp lite om det. börjar känna lite tidspress nu om min moster ska sy den så måste hon nog snart få modelltips & tyg snart. hehe

PEPPA inför idrotten men halsont nu, PUSS

'i kärlekens tecken


att kärlek kan vara något så underbart, kärlek är något man inte kan sätta ord på. något alla borde uppleva för att få känna den underbara känslan, känslan av att man älskar någon som älskar en lika mycket tillbaka.

att bara helt plötsligt få en liten underbar kommentar kan göra ens dag till den bästa. säger som Choulia säger: less is more.
den känslan jag har till jimmy är verkligen obeskrivlig, att det kunde bli såhär bra är något jag bara kunde drömma om, de gånger jag tivlat har han hållt i mig, & det ska jag tacka hela mitt liv för. han är den som känns rätt,rätt rätt rätt.

visst, så skriver vällan alla kära fjortisar med, men jag skulle inte kalla mig fjortis längre, & våran kärlek är definitivt inte fjortislove.
även om vi kanske bryter någon gång så kommer han vara den som gav mig den bästa tiden. den tiden av lycka & kärlek. hoppas den varar länge, evigt.


kärlek i dess renaste form.


'tisdag, huvudvärkstisdag

shit, jag HATAR huvudvärk.. nu när jag tänkt plugga idag med, det går inte med ont i huvudet ju. önskar ibland jag kunde kapa av min skalle bara sådär när jag kände för det. JOBBIGT! sen att jag har ont i halsen gör inte det hela härligare att vilja ha kvar knoppen.
så nu fick jag klaga ur mig det, skönt de kändes.

måste erkänna att både Fröken T & Fröken D verkar ha bättrat sig, förändning i rätt riktning. jag kanske aldrig lär acceptera de helt men de blir bättre. haha man vet aldrig faktiskt. haha någon som inte kommer ändra sig iaf är nog Grannen, hon är så bakom flötet, haha skön människa!

jag ska väl försöka ta tag i plugget nu, för att försöka duger för mig. då blir jag gladare.


kanske skriver ikväll om huvudet känner för det. PUSS!

'sömnsjuka

herregud, tog mig en tupplur nyss, vaknade flera gånger a att jag sög efter andan. usch & fy, känner mig riktigt svullen i halsen  nu, hoppas på att det går över tills imorrn. för då är det minsann ridning & förhoppningsvis hoppning. det vill jag inte missa!

ska snart byta om också, det bär av ner till stan. ska nog köpa busskort & sen blir det att kolla efter något att ha på sig på fredag. jag menar 30 grader varmt, vad ska man då ha på sig?!

då måste jag vara frisk med, verkligen måste vara frisk!

ska t stan nu, KYSS hej





tillbaka från stan nu, ångrade lite att jag åkte ner dit när Choulia frågade om jag ville på yoga. men jag fyndade lite kläder istället, inga fel det heller :) , & yogan hinner vi med i nästa vecka !

haft en riktig mysdag idag, slappa kläder som alltid, ibland är det så himla skönt att gå & bo på en sånhär skola, man behöver verkligen inte bry sig! fast ibland önskar man att man fick anledning att klä upp sig lite (så som andra klär sig till vardags är nu för tiden uppklätt) HAHA,


 


mys




'måndag

kl är 9 & jag har varit förvånansvärt pigg sen kl 7.05 & det är inte illa för att vara mig ska jag säga. bra bra anja.

tittade just ut, & DET SNÖAR! stora mysiga,mjuka,underbara snöflingor faller ner där utanför fönstret! LYCKA! louise ligger här i rummet & försöker morna sig, ser fruktansvärt härligt ut, oflyt att inte jag kunde somna om idag då.

hade planerna att gå upp & kolla på julkalendern imorse men det blev inte av, satte mig framför datorn istället, så grymt skönt att min älskade dator är tillbaka !!

PEPP inför skolan idag, ska få mycket gjort har jag tänkt. om inte huvudvärken kommer. som den hotar att göra känner jag, men en tabett på det så gör det susen!


känner att en redig förkylning är på g....


PUSS, skriver senare!



RSS 2.0