' tisdag

imorrn börjar barnen i denna familj skolan, och det betyder att jag och julia kan shoppa :D fast ligga i poolen lockar ju också, men det gör jag iofs hela tiden ändå. åååh det är som man är på ett all inklusive hotell här, jag får mat, säng och pool och massa sol och värme!
dock en liten oros grej är att det ska komma en orkan hit i helgen, jag hoppas att det inte drabbar oss för hårt. denna familj har en generator så ifall att strömmen skulle gå så kommer de fortfarande ha ström. känns skönt :)
klockan är strax halv 11, och 11 blir julia ledig fram tills 2. då bli det sola och bada, om hon orkar det. stackaren har åkt på jordens förkylning, så kanske inte det bästa om hon ligger och steker?
jaja, nu ska jag försöka hitta inloggningen till min kemikurs, den började igår så det är dags för mig att kolla upp det!
xo

' USA

en månad sen jag skrev att jag skulle till Holland, och ni sitter jag här i Westport, utanför New York!

Holland var helt toppen, platt är nog min första beskrivning av det. helt alltvarligt, de enda höjdskillnader som fanns var vägbulorna. helt okej att cykla där alltså :D
jag och mirre hade en supermystid tillsammans och nu väntar jag bara på att hon ska komma till sverige och hälsa på!
köpte världens finaste ring som souvenir, en från dyrberg/kern!

japp och nu sitter jag i julias aupairrum, och OMG vilket underbart hus, ooooooooh här skulle man vilja bo! mmm, helt toppen! och nu är hon och tränar så jag passar på att packa upp lite och sitta vid datorn :) inga fel!
uuuh va jag var trött igår, var vaken 22 timmar så jag sov sött sen minsann! och det var väl bra det så kanske jag slipper jetlag?
klockan är nu 11 här och julia lovadeoch vara hemma kvart över, så det är dags för mig att packa strandväskan för det är där vi ska spendera resten av dagen :) men först brunch med hennes vänner!

bli antagligen ett inlägg var dag nu, för julia MÅSTE till gymmet varje morgon ;)


puss till er alla <3

RSS 2.0