' JOYEUX ANNIVERSAIRE

hon som fortfarande tror att hon är 35, hon som plågar sig själv med att springa vilse för att sedan berätta för alla hur vilse hon var. hon som sitter med melodikrysset varje söndag. hon som lägger patiens och är duktig på det. hon som kan berätta en sak 5 gånger och förneka att hon har berättat det förut. hon som tycker att det är kul att retas med katten. hon som bakar den godaste födelsedagstårtan.hon som stöttar sina barn genom ALLT!
 
hon som har 2 döttrar som älskar henne otroligt mycket.

det är min mamma det, och idag fyller hon 51 år, GRATTIS MAMMA!



51


♥♥♥



' bilder mirre 21

mirre 21
sommarklänningar var temat för morgonen :)

mirre 21

födelsedagsbarnet själv :)

mirre21
gröna smarriga bullar!

mirre21
rosa morotstårta


ha en toppendag alla kära !


' jeudi

kl 10 imorse stod temperaturmätaren på 23 grader, för att nu stå på 26!

sommar sommar sommar ♥

' MIRRE 21



idag fyller min favorit holländare 21 :)
kl 8.15 klättrade vi (ellen jag och ida) över grinden in i hennes husområde och sen sjöng på hollänska för henne :) nyvaken och lycklig så såg vi hur en tår föll från hennes öga!

hon fick choklad från IKEA, marabou dajm och vanlig, hennes favoriter, inslaget med godissnören. sen bev det en kjol och ett par übersnygga skor! en sten i form av ett hjärta som plockades på stranden i Le Havre :)

glad verkade hon bli iaf! gröna kanelbullar och en rosa morotstårta, underbart!


bilder kommer sen, då kameran inte verkar vilja sammarbeta med mig just nu?


nu ska jag hem till födelsedagsbarnet igen  :) ha en toppendag!

' solsolsol

idag är det underbart väder! åååh, jeans-shorts på och solglasögonen på plats!
blir paris samma sekund som jag fixat med min flygbiljett på sas, sitta i en park och ha piknick, åter det inte toppen? hoppas bara jag inte bränner mig, har solfaktor 50 med mig så jag borde överleva ;)


jag önskar alla en underbar dag <3

' people wait to say hello.

har tillbringat 90 % av dagen i sängen idag. snorig och hostig, så idag passar jag på att vila upp ordentligt! så nu hoppas jag att bacillerna vill ge sig av :)


Mirre min vän är i Holland och ska fira sin födelsedag och umgås med sina vänner, Ida är på väg in till paris för att träffa Ellen. och jag är nöjd (konstigt nog) med att vara ensam. sitter och lyssnar på 3 doors down just nu och bara njuter av livet. försöker förtränga hemlängtan.




mirre&moi


haha ingen kan ana hur mycket kort vi har på oss tillsammans, alltid i väntan på något = kort. i detta fall väntan på Ida och Ellen :)


' bloggtorka på grund av depp och sol

tyvärr har det blivit dåligt med bloggande, set är för jag har suttit som besatt och försökt fixa resor hem. nu har jag gett upp och satsar nu på att få tillbaka mina pengar för de flyg som aldrig blev av.. verkar vara en omöjlighet (flyger med bajs ryanair)
så det är det jag håller på med just nu, sover kasst och mår dåligt. vill bara få mina pengar nu, åka hem till min älskade familj och stanna där ett tag.
men jag biter ihop, har trots allt 20 grader och stålande sol här. så får satsa på att få en bränna innan jag lyckas komma hem!

jag hoppas just nu på att lyckas omboka en biljett till den 6 maj, så förhoppningsvis kommer jag hem då :)


jag önskar jag bara hade någon att skylla på, men det finns ju ingen.. så nedrans vulkan!

nej nu blir det duschen, sen väntar solstolen och några timmars sömn på mig!



och mamma, tack ännu en gång för all underbar hjälp! hade inte funkat utan dig





' jag vill hem...

åh hoppas dessa askmoln är helt borta på tisdag för jag vill hem, hemlängtan är superstor och jag såg verkligen fran emot att vara långledig, att verkligen känna att jag var hemma. hinna träffa alla.
men men, nu håller jag tummarna stenhårt tills på tisdag!

hoppas ni har en toppenkväll tjejer! önskar jag kunde vara med er <3


' bonjour

gårdagen var en kass dag!
det är då det är tur att man har vänner som gör allt för att få en glad igen, mirre sprang runt i skobutiken och prövade alla fula skor hon hittade, hon lät mig platta hennes hår (haha!) och hon matade mig med choklad. kan det bli bättre?

idag står handla på schemat, en lång lista och inge sällskap. borde kanske plugga i ipoden när jag går runt. jaa ska jag tusan göra :)
sen när jag kommer hem blir det packa upp och sen till ikea för att handla mat där också. seeeen ska jag ta en promenad och sen ett bad :)
ikväll blir det nog film @ my place :) hoppas på new moon och inte yttligare en wallander (ta inte illa upp Mirre). 

nej nu ska har hoppa ut mjukisbyxorna och hoppa i handla-mat outfiten ;)  



ha en bra dag ♥


BFF


' tu ne sais pas

milow - you don't know. <3


mycket inlägg idag, städerskan knatar runt i huset och jag väntar på att Mirre ska komma och luncha med mig. dags att krypa ur pyamasen då kanske?






mirre anja vilenne

jag & mirre för ett par månader sen :)

' versaille

igår blev det en tripp till versaille för att vandra i slottsträdgården, dock blåste det, solen gick i moln och jag hade feber. så jag säga att det var inte så underbart som alla säger.. men jag ska ge det en chans till när det blir sommar!

versaille


veraille karpar




Victoria Silvstedt – Hello Hey
har plågat de flesta av vännerna här nere i frankrike med denna låt. sveriges bästa sida ska väl visas?
haha


' Leopold

Världens sötaste 5-åring

leopold i hatt

håller ni med? :)


' miss my new york girl



om ca 15 timmars jobb med barnen är jag hemma i henningsdal igen :)



nu väntar jag på att pappan i huset ska komma hem så jag får duscha, sen fixa mig lite för att åka in till paris och möta upp med mina vänner som redan sitter i någon park :)
jag vill ha frihet!
städat det jag skulle städat, dock finns det många leksaker i detta hus som hinner plockas fram inom loppet av 2 timmar. suck.





nu har du tagit ditt pick och pack för att åka över det stora blå, jag saknar dig redan <3

' bon weekend

aaah 8 dagar sen jag skrev, och har hunnit med en massa under den tiden :)

påskhelgen spenderades med mina underbara vänner, övernattning hos ida och utflyckter och film :) en dag flydde vi från regnet i Paris och åkte ut till Le Havre som är en stor stad (ca 200 000 invånare) som ligger vid havet, och solen sken och jag ville aldrig åka därifrån :) en helt underbar dag helt enkelt! tog ca 200 kort den dagen tror jag,haha en hel del onödiga med :P men så underbar den trippen var!


sen lyckades jag bli smittad av Ellen av en hemsk förkylning, 24 timmars sömn blev resultatet. kände mig som törnrosa fast med feber, och ingen Jimmy som väckte mig med en kyss heller.... jaja sjuk var jag iaf.
men nu är jag frisk igen och ser på livet lite ljusare, kanske för att det är strålade sol och 19 grader varmt?! yeeeey soldyrkarn är mitt nya mellannamn!


nu ska jag ha en underbar (sommar)kväll och jag hoppas ni alla som läser har det med ♥


avslutar med en bild från havet:

le havre-tripp

jag är strax hemma hos min älskade familj igen <3

' j'ai mangé

phuu vad mätt jag är då!
hade ellen och mirre här över lunch, satte ute och åt och det var soligt och underbart :)
bjöd på gravlax med ikeas gravlaxsås, broccoligratäng med fetaost och jordgubbar med grädde till efterrätt :)
gott va? MUMS!


nu sitter jag men världens största berg tvätt framför mig som jag ska börja med. sen blir det en springtur, (försök till ;)) och sen en långdusch. låter som en bra eftermiddag va?

framåt kvällen blir det antingen paris med ellen eller en långpromenad med mirre, måste säga att långpromenaden lockar betydligt mycket mer!




vad har hänt er idag? ♥

RSS 2.0