'onsdag

usch vaknade sjuk idag, vill inte! men jag gick upp i tron att halsontet skulle gå över efter en smaskig frukost. men icke !

trots halsontet så gick jag iväg & hade idrott, i tron att jag skulle bli piggare, men icke! haha upprepning.



iaf, hade bara en lektion kvar för dagen då så gick på den. vi hade eget arbete så jag satt med Jennie & Louise & pratade istället. planerade lite inför fredagen! för då bli det utgång minsann, MYSIGT!
det är så skönt att prata med folk man vanligtvis inte umgås med, det blir nytt & sssspännande.

middagen bestod av min älsklingsrätt, stuvade makaroner! GUD, det är som skänkt från ovan, hoppas Jimmy tänker laga det till mig i helgen (tips när du läser detta, haha)

har gjort klart svenskan som ska redovisas imorrn nu iaf, ska fixa stödord & öva till tusan nu bara .
har dock religionsprov imorrn, det är mycket att plugga på & våran lärare gör att det blir så ointressant, för jag ÄLSKAR religion i vanliga fall, men han gör det till ett bottenapp.

Nu blir det till att plugga, sen ska jag nog traska iväg & titta hur det går för Jennifer på målarkursen!


jag längtar tills jag får träffa jimmyprinsen igen <3


'tisdag, träningstisdag

det blev inget senare inlägg, kom hem först halv 10 & då satt jag inne hos jennifer tills de var sovdags. sömnen inatt har däremot varit den sämsta, vaknat flera gånger av att jag har så ont i huvudet... lagom kul & pepp jag var på att gå upp sen när klockan ringde, men med bultande huvud & halsont så tingade jag mig upp & fullföljde en hel skoldag.

som tur är så är halsontet borta nu & jag hoppas huvudvärken ger sig i&med träningen ikväll! F&S här kommer vi !!


gårdagen var helt lyckad, vi fick vår undersökning gjort & jag tror de flesta uppskattade den?

idag stod ridning på schemat, det gick väl bra till en början. men sen gjorde det så ont i skallen så jag mest åkte häst sista tiden. helt okje det med men kändes lite värdelöst att gått dit, men men. efter ridpasset blev det till att tömköra 2 åringarna, det gick bättre än jag förväntade mig & det var faktiskt, FAKTISKT lite roligt :)

nu ska jag peppa inför träningen ! PUSS


'måndag

har inte kunnat skriva någon i helgen, inte haft datorn med mig hem & den hemma är så OTROLIGT seg så det  finns inte!

iaf, i fredag när jag satt på bussen hem med min älskade jimmy bredvid mig, så ringer stadium... frågar om jag kunde hoppa in & jobba lite, samma kväll. & eftersom jag ändå skulle in & handla present till pappa där så passade jag på att jobba, blev dock bara i 1,5 timme, ovärt?!
fick hem lönebeskedet & till min förfäran har de inte höjt min lön!!!? tjänar fortfarande som när jag var 17, nej nu måste jag se till att prata med Bossen.


var på gudstjänst i söndags också, & det var en upplevelse isig. orkar inte skriva om det ens, bara att jag har ett sår i munnen för jag var tvngen att bita mig så hårt i kinden för att inte skratta ihjäl mig!

& i eftermiddag/kväll blir det projektarbetsprövning, äntligen! får se hur det går, hoppas det fixar sig till det bästa iaf.

nej LÅNGLÅNGLÅNG dusch nu, ska försöka skriva senare.

PUSS ! ! !



du är min älskade prins. <3

'fortfarande träningstorsdag

jag & emma har jobbat samhäll för fullt nu ett tag, jag förstår inget & emma måste hela tiden förklara för mig hur allt hänger ihop. ändå fastnar inget i mitt huvud & emma verkar bara bli mer & mer frustrerad. vilket är förståligt, men det vägrar ju fastna hos mig! samhäll har aldrig riktigt vart min grej. tyvärr... tur att vi bara läser samhäll A .
juste glömde berätta att det vi ska göra ska vara om Rysslands statsskick & på minst 4 sidor. GOOD LUCK


ååh jag vill ta studenten NU :D . men räligt nu, ska jag skippa vit klänning på studenten? hittat en jättefin rosa som jag är sugen på, eller så köper jag den till att ha på mig när Emelie tar studenten, som jag absolut måste kolla på! 



 kollar tågbiljetter till sthlm nu med, jag vill träffa syrran innan hon åker! hon kommer vara borta på tok för länge & jag saknar henne redan, afrika av alla ställen :(

aja, de bästa är bil. måste prata med mamma, det var ju dyrare med tåg än bil, hur ska man då kunna motivera folk att åka miljövänligare?!

nej minnen minnen, satt just & kollade på gamla bilder. gud vad man både saknar & föraktar det tiden. eller aa, det blir nog bra. jag blickar framåt & hoppas på en ljus & bra framtid med mycket kärlek & vänskap.

djup jag känner mig! det är trots allt träningstordag :D


haha, hann förresten inte med allt jag ville förut, suck. men jag hann att hänga upp min tvätt iaf , bra anja

nej bädda sängen blir det nu, KYSS HEJ !





min träningskompis !

'träningstordag

har religion nu, egetarbete minsann. så i helgen blir det att gå på gudstjänst, haha får se om jimmy vill bli med eller inte. vore ju snällt om han kunde det.. 

nej ska städa rummet nu, så man kan leva här inne! det är bara det att jag får inte plats med mina kläder någonstans! de har en egen plats på golvet nedanför min säng nu, inte det bästa :/ . så städa får det bli minsann! och bädda om nytt i sängen så jag bara kan krypa ner i en nybäddad säng efter träningen :D 


nej, nu måste jag ta tag i detta. en halvtimme på mig, kommer inte hinna :P 



PUSS !  

'onsdag

idag har varit en skön dag, som mina vanliga onsdagar.

jag & emma har jobbat en hel del på projektet idag, skönt att de börjar närma sig slutet nu, då har vi bara rapporten kvar. & på måndag ska vi ha sminkkväll för klassen, de ska få pröva de vi har gjort & jämföra med riktigt smink ;)


just nu sitter jag vid tvn & skrattar åt jennifer, hon är bra.

fan jag ha inget riktigt skrivhumör just nu, kanske bli en liten uppdatering sen ;




PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

'försentjagärtrötttisdag

tänkte bara skriva att jag är trött. hoppas intresseklubben antecknade flitigt?! PUSS

'tisdag

TRÄNING IDAG! moho jag är pepp, känner mig egentligen ganska sliten i kroppen men det piggas nog upp mer ett härligt träningspass, plus att de passet är så härligt jobbigt!

& ridningen idag var roligt, det blev ponnyhoppning för min del, & lilla Chayenne (hästen) var myspys att rida. ja, iaf när vi hoppade, annars är hon mest jobbig & stark. men inte idag inte, & till&med när vi var utomhus & tömkörde ( jag var dock pisk & gjorde inte mycket alls)  var jag pepp!

men inte lika pepp som nu, & snart kommer jennifer & då kommer jag bli ännu gladare! :D


till&med  kemi & matten gik lätt idag, jag förstår iofs inget men jag är ändå engagerad !


skriver mer sen, PUSS !

'måndag

även den perfekte kan göra glädje till sorg


nej idag är en SKITdag måste jag säga, allt går emot mig. suck....
folk sviker & sviker ännu mer.


jag är inte på blogghumör nu, så varför sitter jag & skriver här?!

jo men visst, jag vill åka utomlands, & jag vill tatuera mig :D


giv mig en miljon?!




'söndag

en annan del av anja, baksidan, kanske den bättre sidan?

helgen har varit bra, har umgåtts med Emelie som planerna var på, det var mysigt. kanske inte fick så himla mycket gjort men en del prat, jag hoppas det känns lite bättre nu?
träffade kära monica en sväng idag med, MYS vi gjorde dock inte så mycket & vi träffades inte länge. men helt klart värt det! fick en gosig kram av hennes mamma när jag kom med, hon verkade bli helt lycklig när jag kom, först chockad sen sprack hela ansiktet upp i ett stort leende! :D


träning i veckan med, jag är pepp pepp pepp! det är KUL!  & jennifer & jag har det verkligen bra när vi är där, men bastu prat & svett. som livet ska vara helt enkelt. känner att jag kommer bli som Choulia snart med träningen, inte lika tränad men gillar träning lika mkt. :)

skola imorrn, ska faktiskt bli kul :O , okej inte kul kanske men inte jobbigt heller, har 1 & en halv lektion & sen slutar jag :) !



PUSS ! !  ! ! ! ! !

' let's dance

herregud vad jag vill att Magnus eller Laila vinner, helt otroligt duktiga :)

'fredagskväll

sitter klistrad vid let´s dance nu, det är faktiskt riktigt bra :D väntar med spänning inför blondinbellas tur! & programmet i sig är ju  mysigt bra

hade jeans idag, & lita smålockat hår. fick fina & snälla kommentarer för det iaf :) , & julia kom idag!! åååh jag är så otrolig avundsjuk på hennes indienresa! hon verkar ha haft det helt underbart !

fick en staty av julia med, av Ganesha ! mycket fin & passar perfekt in, jag vill verkligen ha en staty av varje gudabild som finns, MUMS!

det är den gud som tillbeds först & som anses ge Lycka & Framgång, precis det jag behöver. läste nyss att han är de studerandes skyddsgud, så antagligen försöker julia hjälpa mig i skolan ;) . men måste ja offra till den lilla gudaavbildningen då? kanske en iten godisbit duger? 



blir ingen träning på söndag heller, jag glömde min plånbok. jag har alltid oflyt, :(

aja, orkar ine skriva mer nu. längar tills imorrn faktiskt, inte till pluggandet utan för att träffa Emelie :)


PUSS !

'fredag

ännu en fredag med: ni, det är faktiskt inte fredag ÄN! det blir tröttsamt att höra det bara för att man pratar lite. men men, jag går ju nv så jag får väl skylla mig själv.

idag ska vi fortsätta att skära & pilla i hästben, missade förra veckan men de var väl lika bra det, de hann inte så mkt så tydligen, så då duger det minsann! hoppas det bli lärorikt & att jag inte börar må dåligt, lilla jag har ju för lätt att svimma ibland. ett litet ben lär jag dock tåla tycker jag! det märks.

det blev inget ut & gå nu på morgonen trots allt, haha men det var så busigt väder ute så jag kände inte för det. ska ju ändå städa 2 timmar sen :S . men jag ligger iaf inte & sover nu, trots sovmorgonen. jag är minsann vaken & pigg.
ska nog packa efter jag bloggat, fixa mig lite & ska nog ha jeans idag, kors i taket!
seriöst är det inte ens någon idé att fixa sig på denna skola, vem bryr sig egentligen? aja, får väl ta jeans för att Julia är tillbaka, eller nått.




ååh, vad ska jag ta med hem inför helgen då? blir väl bara läxor typ, JIPPI.

jag får väl glädja mig med att jag & jennifer kanske ska åka & träna på söndag iaf, om vi hinner & orkar de vill säga. men man kan ju hoppas på att vi båda är pepp på det! eftersom inte min dans börjar på ett bra tag liksom.

nej packa & fixa var det, ska skruva på lite musik för att kunna störa alla som har sovmorgon, mitt roliga för idag.

saknar min jimmybus


KYSS!

'läggdags

gud va skönt det var att träna! jag gillar verkligen det med, & idrotten blir bara bättre & bättre. så den är med omtyckt !
fast det är förståss friskis&svettis som gäller nu (sorry choulia)

jag & jennifer får verkligen kvalitet tid, vi kommer iväg från skolan ett tag & får annat att tänka på, det behövs! att det finns en bastu där som ger inpackningsmöjligheter gör det hela ännu bättre, eftersom vi har 45 min väntan på bussen varje gång så hinner vi verkligen få tid att duscha och basta. annars blir det mest snabbstressduschar, där man bara tänker på massa skit. men där är man bara glad & sprallig efter passet & det gör att man slappnar av på ett annat sätt. mycket bra!

måste dock säga att detta torsdagspass var lite sämre än de förra, det var inte samma ledare denna gången så det var lite slappare. jag är ju där för att bli trött & jobba, men idag var jag inte helt slut efter passet. synd, men nästa vecka är det hårt igen !

& danspasset på tisdagar är inte att leka med! PUST!

fick brev idag från dansstudion att dansen börjar 1 feb, & gud vad jag längtar, ska bli så roligt!  kommer bli jobbigt i höst när det är i karlstad & jag kanske inte kan ta mig hit varje söndag... speciellt inte om jag far utomlands som mina planer lutar åt nu :)

helgen kommer bli en plugghelg, suck jag gillar verkligen inte det. men som tur är ska jag träffa emelie & mysplugga ihop med henne! ska se om det blir te och bara skön pluggdag, tror nog att jag kan få lite gjort om jag iaf kan plugga ihop med någon. & hon är bra & får mig glad !

imorrn dyker äntligen choulia upp i skolan igen, & hon påstår sig att inte vara det minsta brun, men det kan hon nog slänga sig i väggen på att hon är! brunare än de flesta andra som har levt i detta vinter-slask-regn-Sverige. ska bli så skönt att träffa henne igen!
julia är en tjej jag tyvärr inte känt länge, men denna höst hittade vi verkligen varann, & hon är en mycket bra vän, det är bara ett himla oflyt att vi snart tar studenten, men vi måste alla försöka ses ändå ibland?!
& denna vår måste vi umgår & göra saker ihop så vi har minnen ifrån varann!! tårarna kommer verkligen inte kunna stoppas den sista tiden mer er alla.

:D
julia :)


kommer inte kunna träffa jimmy i helgen, han ska jobba & jag måste hem & plugga. saknar redan ihjäl mig efter honom, kommer inte ses förrens nästa helg. snyft, :'(
men det finns de par som ses ännu mera sällan så jag får inte klaga, så länge vi håller ihop kommer jag vara nöjd! & då kommer jag antagligen vara nöjd ett tag!

nej sängen var det, innan halv 11. & det är två minuter kvar. ouups

jag hade nämligen planerat att vakna pigg imorrn, pigg & glad. jag få hoppas på det bästa het enkelt, kanske ska ta mig en morgonpromenad så jag vaknar till på min sovmorgon? jag verkar ju bli mycket gladare & piggare efter jag gjort någon sånt, det gäller bara att få tummen ur röven & komma ut.

ÅH, en sak till. ska städa henna hos tanten imorrn, NOooOO!O!O!O :'( opepp, men pengar är ändå pengar, & pengar är kläder

anja<3kläder

haha, god natt gott folk!


'torsdag

åh fy fan för idag, så trött så trött jag vart!
& fick precis leveransrapport från choulia, hon är hemma!!! :D


& halv 6 åker jag & jennifer ner till friskis&svettis ! jippi, det ska bli kulkul :D jobbigt med den himlans träningsvärken men det ska bli busigt kul. 



so long !

'onsdag

nu är jag tillbaka från min lilla tripp hem minsann, hann bara vara hemma en & en halv timme men det var skönt ändå. hämtade lite material till redovisningen minsann.


jag är trött & vill nog sova snart :) , ska bli skönt ! ! !

'tisdag, träningstisdag

I'm not pop, I'm hiphop
bästa danslåten idag iaf :D


fyfan va härlig träningen var idag! olala, nu börjar livet se ljusare ut för mig. gud längtar redan efter nästa pass, det är jobbigt men lagom så man fortfarande känner sug efter det.
många gånger gör ja tyvärr så att man går fullt ut & sen orkar man inge mer, det blir tråkigt i längden & inget känns kul. men här finns massvis med olika pass att gå på. me like :D

tipstipstips!


annars har dagen varit helt okej, jag var faktiskt på alerten på både matten & kemin, timmarna faktiskt bara flög iväg! & det är inte ofta det häder må jag säga, men händer det så ska man vara lycklig!


har dretmycket att göra i skolan nu, suck! men jag ska försöka att göra så mycket jag bara kan ändå, ska försöka klara av den sista terminen nu med iaf hyfsade betyg, det behövs verkligen!!!
inte för att jag har en aning om vad jag vill hitta på sen men jag måste iaf gå ut med hyfsat bra betyg, eller nej. betyg som jag kan vara stolt över & som jag känner att jag jobbat för & inte kunnat få bättre än det jag fick. mitt mål, mina drömmar.


åååh, jag börjar inte förrens 11 imorrn, så otroligt skönt!!! har då bara 1,5 timme idrott & sen 1 timme ekologi. & sen ska jag åka hem hem hem, mysa lite med pappa & katten & sen tillbaka hit till skolan igen. men ska bli gött att komma hem en liten snabbis iaf, ladda upp batterierna!

shit, längesen jag skrev såhär mycket faktiskt, känns skönt! jag är glad & pepp på det mesta nu !


ska snart natta kudden minsann,  god natt PUSS!


jag tänker på spindlar i en räksallad

'tisdag

ridningen för idag är över, ingen kommentar ens om hur det gick.. & nu väntar bara en timme matte & 1,20 med kemi efter det. MUMS, not!


men efter det ska jag packa mina träningskläder & fara ner till friskis&svettis med kära jennifer, jag är sugen så sugen! idag ska vi pröva på någon dansvariant minsann, skriver senare om hur det var.


börjar nu, PUSSHEJ


' måndag, fortfarande



i´m just to good to be true ! HAHA

'måndag, segmåndag

ska lägga upp lite bilder nu en sväng tänkte jag minsann.
 


jag gjorde en kärlekstavla som nu hänger på min vägg hemma, kanske inte bästa bilderna. men det är kärlek i de :D

& denna hänger hemma på min vägg, kärleken är på riktigt :D




blommorna jag gav till prinsen på 1-årsdagen



& jag blev förståss bjuden på mat !




kanske dags att ta tag i mitt liv nu igen, måste iväg & skriva ut massvis  med info om min argumenterade uppsats. jag försöker se det hela positivt, väldigt svårt dock när det är så himla mycket man ska göra i skolan nu!

ska till friskis&svettis imorrn igen. JAG LÄNGTAR! & eftersom bussarna går lite knasigt där så ska jag & pinglan sitta i bastun med hårinpackning och sånt mys, det kommer bli toppen ! då är det bara att bussarna går som de går


ska hem en sväng på onsdag & hämta lite skolmaterial & kolla in mina nya hörlurar :D hoppas de duger så jag slipper skicka tillbaka de, då blir jag ledsen i ögat!


& färgar eventuellt håret ikväll med, om jennifer vill & orkar :D


JAG ÄLSKAR JIMMY!


'måndag

jahapp då var man i skolan igen, tänka sig att man kan vara skoltrött efter endast 3 dagar?! & idag hade vi dessutom bara 2 lektioner, men ändå blir man trött på det, någon annan som känner desamma?


jag lovade linnea att jag skulle skriva lite & då får jag väl se till att försöka skriva varje dag nu :) . försöka räcker långt!
aja, ska sätta på musik & städa nu, faktiskt!

sen ska jag & jennifer ut & gå & peppa varann inför friskis&svettis som vi börjat på :)


ska verkligen försöka skriva en sväng senare ikväll, PUSS !

'söndag

i fredags firade jag & jimmy ett år, ett år, ett år ( melodi) ! & jag kan faktiskt inte förstå hur fort det har gått. han har gått från att vara ett nyårsragg till att bli min största kärlek! han är kärlek!


ett år med bebisen, ett underbart år!












& choulia, kom hem för jag saknar dig!

RSS 2.0