lördag

har haft mysjimmy hos mig sen i onsdags nu, inga fel alls. bortskämd till tusen :D .  sen idag for han för att bli bjuden på hockey & mat, fusk minsann..


& julia, antar att man inte kan nå dig nu när du är i England, men jag kommer inte komma förrens på tidigast tisdag till praktiken :( , men jag far utomlands imorrn.
hemma kl 4 på tisdagsmorgonen i sthlm, sen ska jag åka direkt till karlstad & försöka hinna till praktiken. förlåt sötchoulia! ! men du fixar det nog ändå, bara du byter till svenska så ;)

hoppas ni i england har det bra!

ursch, måste försöka fixa musik nu, lånat kusins mp3 till resan iaf, någon musik måste jag ha, mobilen strejkar värre än vanligt :( . packa, nej vad ska man ha med?
PUSS!

tisdag

haha, vad händer i mitt liv?

emma lyser upp, hon är på busigt humör hela tiden & hon gör mig glad.
jag behöver glädje :) , det gör alla !

åkte hem till julia en snabbissväng igår, hon är mystokig! sen åkte hon till träningen & jag frågade om de behövde extra personal, dock skulle de ringa om de behövde ;) . & julia är fruktansvärt bra! datanörd dock men söt & bra

hela klassen känns bara bättre & bättre hela tiden, det är sorligt, för det är inte långt tid kvar nu :/


& kärlek, kärlek. jag är rädd, förvirrad, men ändå så säker.

ska väl försöka mig på matten nu, USCH! & kemi provet fattar jag NADA om :S . lycka till säger jag bara åt mig själv :P

Positiva tankar ger positivt resultat

/ julia

pusspussspusspusspusspusspusspusspusspuss

måndag

jag har blivit helt kass på att uppdatera, förlåt. datorn min är trasig än, & finns mycket annat just nu at tänka på...

jag säger bara, 100 000, etthundratusen. till vilken nytta? varför skulle dessa pengar fixa allting?!
etthundratusen, sänkas till världens barn?
det var som ett hårt slag i magen när jag fick veta, tänk att något som hände fö så längesedan skulle kunna skapa så mycket tårar. DEPP.COM

men jag ska återhämta mig, nu är jag så mycket på botten man kan vara faktiskt. skitsnack överallt, & den person jag kan prata mest med stöter jag bort, sanningen rörs upp till ytan igen & mer tårar än någonsin.
det kan faktiskt inte bli värre nu, & jag har de som kommer hjälpa mig :) , visat att de brytt sig!


kärlek är iaf att jag just nu ligger & väntar på att en mys ska ropa att frukosten är framme :) , tihi! <3


endast 2 prov i denna vecka! & det känns skönt, dock skolfoto denna vecka med :S , det känner jag mig inte snygg för :P .


frukost på sängen nu!

LIVET VÄNDER HÄR & NU !

söndag

förlåt igen för att jag inte har skrivit, men nu är det för att min dator är trasig. BAJS!


kvällen igår var mysig, hade minsann tur att de inte regnade hela tiden när vi var där :) , ovärdet väntade på oss tills när vi satte oss i bilen.. Ursch vilken blåst, tur att louise är så bra på att köra :)avundsjuka på emelie som är utomlands!
och världen, :D

onsdag

blev inget skrivandes innan jag somnade igår, tyvärr. & nu sitter jag & är stressad som jag vet inte vad, känns som om jag inte hinner med mitt liv längre. eller ja, om nu mitt liv bestod i läxor. jag håller på att drunkna i saker som ska bli gjorda..

måste jobba på med projektet också, sitter nu & försöker förstå vad vi egentligen ska göra. hur vi ska lyckas & hur vi ska få till allt. tror emma sitter på sitt rum & skriver svenska, känns inte värt att gå & störa henne då. försöker själv.


de som är bra är att min underbaring kommer idag, som jag saknat honom!!
& världen, få mig att klara detta!


RSS 2.0