tisdag

jag vet att jag har vart usel på att blogga senaste tiden, förlåt! men jag ska verkligen försöka nu, bara haft fullt upp känns det som..

iaf, har jobbat hela helgen lång & träffat emelie igen äntligen!! hon är myspys, & på fredag åker hon utomlands. F U S K
jag vill också bort, bort bort bort!

har plugg tills imorn, svenska saker som ska vara gjorda, & hästkunskapsprov. ska försöka fixa det nu, men tur som tusan att jag har sovmorgon att plugga på imorrn.

så puss alla, försöker skriva innan jag somnar <3




& världen, jag är NYKÄR!

onsdag

sitter hemma hos choulia nu, hon åkte iväg till jobbbet nu ¨så jag sitter här i min ensamhet. men inte klagar jag, för det är så mys här minsann! vi har pluggat religion nu minsann & lite cpmatte. kommer aldrig gå vägen på de blivande matteprovet iaf!!

alltså måste bara säga att det är inte den dåliga anläggningen till dator de har här! för det första har de riktigt stor tv & den är liksom kopplad så man sitter i soffan & sitter vid datorn! full mys faktor på detta :)

nej nu ska jag ta & titta lite på djungeldjuret hugo! bloggar säkert när jag kommer hem igen :)


pussigull! & grattis louise till körkortet! ! !

tisdag

legat sjuk idag, usch för att man inte mådde bra idag. men nu på kvällen har jag minsann piggnat till, & som jag känner mig nu blir det garanterat skola imorrn !

missade louises kaka idag också bara för att jag låg sjuk, illa illa. & ridningen! kunde fan valt en bättre dag att vara dålig på, tyvärr är ju inte jag gud & kan bestämma sådant..
choulia åkte också hem sjuk idag, stackaren om jag smittat henne:( , men om vi båda går imorn så ska vi leka hon & jag efter skolan :) .


jimmy ringde förut & ville prata, mysigt som alltid. han är min kärlek & underbaring!



kärlek i all ära <3

måndag, senare

ligger iaf i sängen nu, skulle sova tidigt men har så himlans ont  i halsen så jag kan inte somna... kollar in massa bloggar istället, finns så otroligt fina människor! ibland undrar man varför man ser ut som man gör, varför ser vissa helt perfekta ut & har de perfeta håret? finns det någon som är helt perfekt!? folk jag träffar som jag anser är perfekta får oftast kallas miss perfect, de som jag anser som perfekt tycker säker inte du.

men jag skulle inte säga nej till att se ut som de miss perfect jag vet. tänk dig att en dag få vara en miss perfect, eller varför bara en dag, kanske ett helt liv!  kanske är det därför det finns plastikoperationer & sånt. idag känner jag mig djup, kanske tänker jag för mycket?
jag förstår inte vissa personer som är så otroligt fina som klagar på sig själva! sluta med det, lyft fram det ni har fint istället för att bara se det fula. men de flesta känner sig nog fula ibland, det är helt okej men bara det inte går för långt.

gör det som du känner dig fin & glad av! var med de som förgyller ditt liv. tro på dig själv, skäm bort dig sjäv om det gör dig gladare!

<3


forever trust in who you are,
and nothing else matters












klockan är 23.41. jag kan inte sova, har så OTRLIGT ont i halsen, smög in till emma & tog en alvedon förut. hoppas det var okej? mår bättre nu, piggare & gladare. & jag är väldigt sugen på att sova men jag kan verkligen inte, försökt sen kvart över 9.

vill verkligen inte vara sjuk imorgon, jag som hoppas på hoppning, men kanske jag vaknar pigg & kry imorrn :D !! drömma kan man iaf göra.

talade med sis idag också, herregud vad man kan sakna den människan, hon är inspererande & full av kärlek! hon är en som gör en glad, oftast faktiskt nu för tiden.
bad henne köpa med ett par baggy mjukisbyxor hem från stockholm, hoppas hon hinner med det innan hon åker hem. för de verkar vara grymt snygga!

tänk de med hörlurarna jag vill ha, M U M S, mums!

& tack isabell för kvällspratet, det var myspys minsann!

ska ge sömnen en till chans att ta mig i sitt våld nu. god natt <3


    


 


måndag

en ny jobbig vecka framför mig, känner att jag håller på att bli sjuk igen & är inte alls pepp. jimmyboy åkte ifrån mig idag med, haft så mys i helgen!

har en ny person att presentera här i bloggen, fröken G, man kan säga att hon bor mig nära & är allmänt konstig :P haha. blir värre & värre ibland tror jag. men säker en snäll tjej hon med, bara att hon är lite knepig. jag dömer inte ut henne heller tycker jag, jag har faktiskt pratat med henne & det är just då jag fick denna uppfattning..

blev ledsen idag när louise kom till skolan & berättade att hon glömt kladdkakan hemma, TRAGISKT. haha men de ska hon få fan för :D

& det ska bli kul med ridningen imorn tycker jag, hästarna är mer igång & jag är hoppsugen! hoppas bara att de blir hoppning för oss då också :) antagligen inte men jag lever på hoppet!
endast ett prov denna vecka med, gudars så skönt. ett muntligt religionsprov också, kan inte bli bättre. eller vet någon om vi har hästkunskapen denna vecka eller om de var nästa vecka?!

just nu sitter jag & segar när jag väntar på att emma har sprungit klart så vi kan sjunka ner i våra matteböcker ihop, alltid bättre med sällskap & av en liten fröken emma är det ännu bättre!! ett riktigt smart ljushuvud, som kanske kan få min trögskalle att komma igång ;) .

önska mig lycka till

fredag

fredags morgon & jag borde kunna utnyttja sovmorgonen till att sova, men istället ligger jag vaken & nördar.

endast 2 lektioner idag, sen bär det av hem till jimmy. är ju årjängs marknad i helgen så då blir det att kolla runt där, han är kärlek! men innan ag tar bussen dit ska jag nog ta en solning, känner att det kan beövas nu, så himla blek! visst kanske jag blir gammal & skrynklig före vissa av er, kanske inte.
sen hoppas jag på att möta carro på bussen så jag skipper sitta själv med någon främmande, haha. & carro var det ju inte igår man träffade om man säger så! men nu har även hon skaffat sig en pojk i årjäng, nya staden för närkingar att hitta kärleken i, synd bara att de inte låg närmre varann...

torsdagskvällen bestod av att träna körkortsprov men linnea & senare titta på IDOL, sen blev det till att sega fram tills halv 11 då vi satte på en film, jag emma & louise satt & tittade. var en helt okej film, mysig kärlek :D

sen innan jag somnade in, sjöng louise en godnatt truddelutt för mig, elvis för hela slanten. haha

nopedop, nu ska jag vila ett tag.
ha de fint i helgen!!

so long, LOSERS!

torsdag

innan provet nu på morgonen fick jag sötsms från monica :) , hon gör mig lyckanslycklig! så då kändes som om provet gick lättare, blä för jobbigt var det minsann. men hade lite kött på benen ändå så att säga.

nu har jag en timmes glapp till nästa lektion! sen slutar inte gagen förrens 4 idag :/ , det tar emot.

så puss på alla & hoppas ni får en bra dag!


  
kärlek till denna dam<3

onsdag


idag är det en skön skoldag, känns som om jag skriver det väldigt ofta nu. men har bara 3 lektioner & långt mellan de. så nu detta glapp har jag försökt skriva våran projektrapport, men orkade inte hela. så istället bytte jag till matte men körde fast. så blev jag sittande här.

tur att nästa lektion börjar strax annars hade jag väl växt fast vid datorn..

skriver senare, KYSS


SUCK! , vi slutar inte tidigt, & det blev 4 lektioner istället för 3. så vipps blev det senaste dagen i veckan istället.

har precis haft samhäll, jag tror jag dör verkligen! det märks att fröken T är tillbaka nu. prov imorn & det känns helt tomt, inte alls bra & jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på. känns för mycket hela tiden.

när jag slutat för idag ska jag iaf åka ner till bervik & ta en latte & köpa mig en fet godispåse som jag ska ha vid pluggandet sen. det tycker jag att jag är värd! för godis är mums & ja behöver aktiveras lite, & det gör man bättre om man har lite energi i närheten.
det var tänkt att vi flicks skulle ner på bio idag, men jag ska inte med. orkar inte det om jag måste plugga massvis, inte seciellt pepp heller om jag ska vara ärlig.
ska köpa mig en tidning med tror jag så jag har ett mål att plugga emot, att få läsa sen när jag är klar ;) .

jag & emma sitter & pratar om om man är bortskämd eller inte. kom fram till att vi har det bra, klart slut.

jag är megalattesugen! det är gott & det känns bara att dricka :)

nu är diskussionen inne på killar, & jag inser att jag har den bästa. jag är lycklig, visst kan de komma problem, man löser de & älskar varandra ännu mer. & det är sorligt när folk gör slut, även om de kanske inte var bra sista tiden så är det sorgigt att se två personer gå åt varsitt håll..

min jimmy släpper jag iaf inte på ett tag, typ aldrig. han är värdefull, & jag hatar när VISSA personer fösöker få isär oss.

sanningen är den att jag ska gå på lektionen strax, skriver vällan senare igen sen när jag tröttnat på att plugga.

& emma är bra :)



klockan är 11 & jag är ensam, lyssnar på musik & fösöker koppla bort världen. har det förjävla skönt måste jag säga ! provet imorrn kommer säkert bajsa sig som alltid gör med samhäll, pluggat har jag gjort. men fortfarande inte orkat mig igenom hela kapitlet än, jag somnar alltid..  hoppas på att på något underligt sätt fatta alla hans frågon & bara äga ut alla ;) . HAHA. vissa i klassen kommer man ju aldrig äga, de bara är de som är bäst.
men jag är bäst på att vara jag iaf, det kan ingen ta ifrån mig, & vad spelar då ett sketet prov för någon roll? livet rullar vidare även om inte det går bra, dagens inställning, bara ta det lugnt för det kommer fixa sig.

imorn blir det yoga minsann, det ska bli skönt. behövs efter denna vecka, få bort allt ur huvudet. på mig fungerade det bra iaf, även om jag bara gått på det en gång.

jag är lycklig, jag har det jag vill ha, mer än det jag behöver, det går antagligen att göra mitt liv ännu bättre. men det känns ändå bra som det är nu, lycka är en stark känsla.

djupa onsdagskvällstankar, det behövs ibland som ett avbrott i tillvaron.

nu i eftermiddag gjorde jag som jag skrev, köpte mig en fet godispåse. dock ingen tidning, hittade ingen jag blev sugen på. jag & jennifer köpte oss även varsinn latte & sen var kvällen räddad. blev pluggande fram tills 8 då idol dök upp på tv, en glädjebas denna vecka, vi har allt våra stjärnor runt om i sverige ( syftade på de sköna, kassa nu) .


ingen religionsbok i närheten nu så det blir minsann inget citat ikväll heller. men tror ni klarar er ;) . jag kan repetera grundlagarna, som övning inför imorrn:

Tryckfrihetsförordningen
Yttrandefrihets grundlagen
Regeringsformen
successionsordningen (sushilagen)

njaa, ska försöka läsa lite nu, kan inte riktigt allt än, haha som om jag skulle kunna allt ;) .

& världen, JIMMY ÄR BRA!

tisdag!

lose you hunger
you lose your weight
get confuse and you fade away


idag har det faktiskt varit en bra dag, förmiddagen bestod av ridning och löshoppning
eftermiddagen gick förvånansvärt snabbt, en timme matte & en timme kemi. lärt mig massvis med nytt. haha, min hjärna bara skriker efter mer information!  NOT!


& inget fröken T idag heller,  eller ja hon var ju här idag men det va tyst. kanske någon kommentar men inte märkvärt jobbig.
opepp & trött, dagens sak. fast jag har vart helt igång ändå, glad


längtar efter bra musik, känner att jag vill ha musikmusikmusik!!!

ska väl försöka läsa lite samhäll nu, TRÖTTSAMT!!!

uppdaterar säkert sen :)


måndag

dagen började med film :), sen blev det dock 2 timmar jobbig/svår matte. bajs på den alltså!!

dagen slutade vid halv 1, & det var mumsigt skönt. sen far jag & jimmy ner till staden & lyckades shoppa ett par skor till honom & en klocka till honom :)

så blev det även en klocka till mig :) me like !


sen möttes typ hela klassen hemma hos coulia & gick sedan till en pizzeria, jag delade med elinfelin. gottgott! åkte med adam tillbaka & sedan är det slut. skön dag,

& fröken T var inte i skolan idag, fast idag var de ändå inga diskussionlektioner :P


puss&hej

torsdag

idag är jag trött. & ska dessutom upp tidigt imorrn, jobbigt de kommer bli.

var på yogan idag iaf, fast jag fick gå ensam. blev sviken i sista sekunden, men jag klarade mig minsann ändå. Buddha fanns mig nära kände jag, kanske var han i gubben som fes? HAHA, tur att jag inte var med någon jag kände då, för den fisen var inte gullig!! HAHA, härligt att han tog i i alla fall. så jag ska fösöka fortsätta på yogan nu, måste bli lite smidigare & det var faktiskt en ren avkopplings timme, härligt att få andas.


puss & god natt alla underbarisar :D

onsdag, senare

tittar på samwell - what what(in the butt)  HAHA älska honom alltså!

kikade på  idol nyss, & herregug va bra Anna var!! helt grym röst alltså. blev en skål glass till också, inga fel!
förlåt för att mitt svenskaföredrag kommer bli helt kasst imorrn men orkar inte plugga! det blir för mycket för mig med tillslut, även fast jag inte ens är så bra i skolan.

idag hade vi även religionsredovisning, gick bättre än förväntat, fast det kändes som om jag läste för mycket från pappret minsann, men vad gör man? hann ju inte precis plugga igår. sitter alldeles för mycket vid datorn, HAHA.


jennifer pratar med sin älskade & min älskade vet jag inte vet jag inte vad han hålls med, saknar honom gör jag..

idag har fan ändå vart en skön, slapp dag om man tänker efter. slutat tidigt & haft korta lektioner. fast sista timmen kom den hemska huvudvärken krypande, sov på kudden inatt. & det är sannerligen inte bra för mig, fast min kudde är helt värdelöst platt.. jag vill inte behöva ha det såhär hela livet, jag får ta och hugga av mig huvudet om jag ska slippa det, dock känns det mer värt att ha de kvar. om inte för mig så för jimmys skull ;) .

djupanja idag känner jag, haha.
 
måste kika i religionsboken senare och hitta någon bra & klyftigt som min bästis Buddha sa.
för den som inte visste så är han min allra bästa vän, min enda vän faktiskt. tragiska jag. ska be Buddha att befria mig snart, jag måste uppnå min nirvana, lever precis som hans läran!  & har gjort hela mitt liv. alkohol är bara för töntar måste jag bara säga, skulle aldrig pröva på!!
måste lära coulia lite mer om min bästis Buddhas lära känner jag, hon börjar leva lite för lössläppt nu för tiden. vilka obehagliga fasoner!!
ingen i min omgivning duger för mig egentligen, jag är bättre än alla andra och ni är mina slavar, ni är undervärdiga mig! ! MOHAHAHAH!
fast att skriva så är ju egentligen emot min bästis Buddhas lära men skitsamma, han läser inte min blogg ändå.
kanske ska passa på att stycka någon imorrn också, känner att det är nog dags för det, ta mig tusan.
känner att en viss fröken T ligger risigt till, länge leve att döda säger jag bara!!!
finns inget bättre än att få känna pulsen fortfarande pulsera när jag tar första tuggan, slita av strupen med mina vargtänder (lika som hästar har)  & känna den friska luften som offret försöker suga i sig.

"allt det vi är,
är resultatet av
vad vi tänkt"
/min bästis Buddha




HAHA,jag har ett litet psyk boende i min kropp.

onsdag

hade en sak jag skulle skriva idag men så var det helt enkelt puts borta. men så är livet som dement. (eller heter det dement, minns inte ens det  )

hade krettsloppsprov idag iaf, kändes faktiskt bra, men bara för det så gick det vällan bajs också. men de får man veta senare, det var iaf ett godkänt, helt klart! puss på det! bara att peppa inför svenskaprovet imorrn då, suck. jag tror skolan är ute efter att göra oss utbrända redan i denna ålder. dåligt samvete finns inte i deras hjärnor heller, gays.

uppdatering om fröken T: tomttomttomt, hon är nämligen inte i skolan, man kanske inte ska vara glad för det men lite öronavslappning är det minsann! hon är nog egentligen en snäll människa bara att våran personkemi kanske inte fungerar, med snäll ord. jag har iaf gett henne en liten chans. jag känner mig faktikt lite elak ibland men jag gör inget direkt mot henne eller, men jag står inte på hennes sida heller. aldrig. de kommer aldrig hända heller tror jag, då ska nog stjärnorna falla ner, eller något.

jag måste ta tag i mitt liv nu, vet bara inte hur men jag måste göra något drastiskt...

ska gå & äta med jennifer nu, skriver senare efter idol :D .

KYSS

tisdag, för sent för detta



idag har varit en riktigt datanördsdag, fast det är minsann skönt det med. har umgåtts med jennifer hela eftermiddagen, suttit vid varsinn dator & nördat.
& emma den hurtisen har vart & tränat!

sen på tordag ska vi förhoppningsvis börja på yoga, ska dit & checka läget iaf :) , känna sig lite mogen för ett tag, HAHA!
dags att sova nu, för planerna är att gå upp tidigare imorrn & ut & gå, om jag orkar upp.



& världen, SOV SÅ SÖTT!

tisdag eftermiddag/kväll

uppdatering:

jennifer har precis förhört mig inför kretsloppsprovet nu. tror det känns bra faktiskt :) ska höra med emma om de lärde sig något nytt i fredags också.

& fan va dåligt kemiprovet gick, kände att jag bara ville grina när jag var klar, jag som hoppades på bättre betyg iår ju.. men man kan ju inte vara bäst på allt så att säga ;) .

sen har det faktiskt inte hänt mycket mer alls idag, ringde till Traffic för att boka körtid tid men tidiaste tiden var den 10/10 . ska iaf ner på tordag & höra med de igen.

sen på fredag bär det av till strömsholm & hästapruttarna där, vi i klassen ska nämligen få rida på galopphästar, SPÄNNANDE!

sen hoppas jag tror jag att jag & emelie ska med på "personalfest" för att Tobbe ska sluta, riktigt synd för som han peppade allt & alla inför sommarens EM-matcher! tobbe, glädjen själv! :)

ska försöka göra lite religion inför imorn nu, & sanningen är den att vi har hur mycket som helt stt göra i skolan nu, plugg varje dag för fan!


sen måste jag få skriva att min Jimmy är helt underbar, 8 månader idag! <3









        
                    



tänk att bilder kan man få mig på bra humör. 



                         

tisdag förmiddag



UTTRÅKAD! jag följde inte med till ridningen idag, dum som är. men tänkte att det är bättre att bli frisk helt innan jag är ute hela förmiddagen. hoppas att jag inte missar för mycket?!


så nu sitter jag här i mitt rum istället & försöker få lite svenska gjort, men som valigt när jag försöker plugga så flyger tankarna iväg. & nu vet jag iaf vad jag vill ha!







är de inte SNYGGA?! mums på de säger jag bara, :)
förresten så var jag ju på dansen i söndags, satt bara & tittade på dock eftersom jag är sjuk. men de var ändå nyttigt att titta på, jag blev verkligen helt sugen på att vara med!
suveränt!

nej nu ska jag försöka plugga lite inför kemiprovet i eftermiddag.. suck


uppdaterar antagligen senare,

so long, LOSERS!




måndag

nu sitter jag här och slappar, ÄNTLIGEN!

& idag har jag vart så duktig så jag har skrivit in mig på körskolan, jag är faktiskt redan nervös fast jag inte ens bokat in någon körlektion än. haha. efter det så traskade jag & emma runt lite i karlstad ett slag & mötte senare upp jennifer.
vi gick till karlstads troligaste mysigaste café & mös! åt en baguette & tog en stor latte till, MUMS!

efter det myset tog vi bussen hem igen & då blev det till att sjunka ner i kemiboken.. sen har jag typ suttit med det fram tills typ nu, 22.00.. jobbigt!! & inte fattar jag ett skit heller, jag fattar inte hur våran lärare förväntar sig att man ska kunna någon hon inte ens nämt?!

& så har vi såklart 3 prov denna vecka, tisdag:kemi, onsdag:svenska, tordag:kretslopp... SUCK på skolan just nu alltså!


fast min klass är iaf mys :) på måndag ska hela klassen (förhoppningsvis) ner till choulia och ha trevligt!
& fröken T har jag knappt märkt av idag ens, skönt men ändå lite tomt, HAHA! 


                                                                                                                                                                       
  "ni sitter där med era miniräknare & leker erik fors"
   jennifers måndagskonstanterande om mig & emma

lördag

shit va sjuk man kan bli så snabbt ändå?! det var nog bara tur att jag åkte hem på tosdagen för sen låg jag så himlans sjuk på kvällen, uscha mig!!

sen på fredagen var det doktorn, hade sovit helt kasst för febern och sen gjorde de så jävla ont så jag bara låg & grät.. de va pinsamt må jag säga, men ont gjorde det :( . efter de skjutade mammsi hem mig igen till en liten jimmy som låg och sov, skönt skönt :)


sen idag så bar det av till vårdcentralen eftersom jag haft ont i halsen så länge tyckte mammsi det var bäst, så där satt jag & snorade. men oturen som jag har så var det bara virus, så det blir till att vänta på friskhet nu..

dansen börjar imorrn!! hoppas jag vaknar och är helt pigg & frisk, tror dock inte det men hoppas kan man :) , annars ska jag bara dit & kolla lite :) .

& jimmyboy har vart här hela helgen, tror de behövdes mer än allt annat. helt cp när man inte ses på så länge ibland. jag ska verkligen ge denna kärlek en chans, den känns värd att satsa på, något verkligt och underbart!


HAHA, fick ett sms att fröken T var jobbig i fredags, kändes skönt att man inte var där då. fast kändes lite illa att åka ifrån emma ändå, hon som vart min rumskompis i 2 veckor nu :).  kommer sakna henne nu när hon flyttar hem igen :( , kanske att jag lyckas hyra in henne någon natt ibland ;) .

& emma, de borde vara dags för att ta en bastukväll snart va?! de var HÄRLIGT!


& världen, ÖNSKA MIG LYCKA!


onsdag

jag är förbannad, arg, ledsen, besviken...  att hela världen kunde vända helt om så snabbt, men inte faan ska jag deppa. jag ska fösöka att gå vidare. kanske förlåta, kanske försöka glömma. för jag blir ingen deppanja för detta, de behövs 400000000 st fröken T för att jag ska deppa ihop, HAHA .


känns skönt att veta att jag har stöd, det känns verkligen!
tack alla ni, <3

"Var först och främst en god människa.
Detta är den riktiga metoden för att uppnå världsfred.
Innan du pekar på andras fel måste du vara medveten om dina egna.
Ändra dig själv inan du försöker ändra andra."
Dalai Lama


nu blev det ändå ett deppinlägg, FAN DÅ!


"anja dina bröst ser stora ut i den där tröjan"
Julia aka Choulia



sådär, nu är skolan äntligen slut för dagen, kort & skön dag idag :D , fast kollade in schemat för v38. & det var fanimig en dröm!!! mums på den veckan alltså, men kanske för att vi har 3 prov i nästa vecka också :P..

idag blir det nog en pluggmysdag, alltså att jag ska fösöka få lite läxor gjorda samtidigt som jag ska ha mys :D , för det är jag värd idag tycker jag. 
 sen imorrn blir det en sväng ner till tingsrätten & hänga ;). sen blir det till att smaska massa godis på blodsockerlabben :D :D LIKE.

nejnej, uppdaterar vällan senare ikväll med kanske, för nu ska jag plugga & sen ta en tripp till vålberg.

SO LONG LOSER!!!!!




kvälls uppdatering.


jag har mina vänner, de finns & bara finns. anja<3 de

men jag undrar va fan det är för PSYK som gör detta mot oss?!




& världen, JAG ÄLSKAR MYCKET!

tisdag

jag trodde denna blogg skulle bli full av deprimerande tankar & sådana saker, men jag är ju inte det. haha, sjuk! men det är nog sanningen, jag har det bra i livet! önskar bara alla kunde må som jag gör nu, skulle vilja skänka lite av måbraandet till alla som behöver det :D
alla skulle ha vänner jag har & alla borde ha en sådan kille som gör en helt glad! visst att hela livet går upp & ner hela tiden, men varför fastna i det deppiga för?!  är det någon person som gör dig deppig så var med de som förgyller din tid istället!


jag, jennifer & isabell tog en tripp ner till blondilito nyss, vi gick & köpte glass & sen bar det av hem till lisa & kaffis. där vi mumsade glass i en halvtimme för sen var det dags att gå för att hinna med bussen hem igen :P ,  en kort mysig visit. ME LIKE :)

det är viktigt att passa på att umgås med de man gillar nu innan studenten, för vad händer då?!
DJUPT,

måste bara få säga att fröken T inte märks av speciellt mycket idag, SKÖNT!


dhfjmfdhk


"jag vill känna din navel mot min nästipp"
 
Isabells djupa tisdagstankar


fakta.

efter skolan i fredags så for ja ner till karlstad & köpte rosor till sis & jimmyboy, sen åkte jag vidare till karlskoga där jag städade :/, jobbigt men pengar är ju alltid pengar.. sen mötte jag min jimmy, så vi tog sällskap hem till mig & bara mös :) det var otroligt välbehövligt, för jag verkligen hatar att inte få träffa honom på så länge som det blir ibland!!

i lördags jobbade jag & sen  bar det av hemåt & gratta sis som fyllt 19 :) , massa paket & mys. sen var det dags för jimmy att åka hem igen & för mig att slappa i soffan i väntan på en ny jobbdag... & jobbet på söndagen va bara huvudvärksjobbig, ungefär som fröken T. för att brandlarmet varnade hela tiden om att vi mist kontakten med det eller vad det tjatade om, så vi fick utrymma butiken ett slag, men sen fick vi inte tag på någon som kunde tysta det så vi fick gå in & öppna igen, sen jobbade vi i detta tjutande i timmar... det var inte dåligt ljud i det eller...

när jag slutade blev det raka vägen hem & mumsa pannkakor :D , sen blev det dags att packa & fara tillbaka till skolan...


så nu sitter jag här, denna måndagsmorgon & känner att det inte är någon ide att somna om denna sovmorgon. idag ska jag nämligen vara pepp & glad inför fröken T, HAHAH!

hoppas på att det händer någe kul idag, annars måste jag fösöka styra det! fast det blir vällan matteläxa :/ , saknar min monica nägot så otroligt också :/.

& världen, JAG ÄR KÄR!

RSS 2.0