lördag


lite senare torsdag

jag frågade isabell om hon ville med till bervik och javisst ville hon det :D. så vi tog en buss ner en kvart senare, sen blev det en lite handlat iaf, ansiktstvätt som kostade mer än vad jag borde köpt den för :P och isabell fyndade lite Björn Axen schampoo, toppen toppen! sen blev det fika minsann, kanske inte mysigaste kafeet men det är för att det inte finns mysigare i bergvik :( , men de gick minsann ändå, mys med chailatte och boll :).  sen blev det en snabblook på skor och sen hem igen!


nu väntar varma duschen och sen ska jag sova tidigt ,och försöka vakna frisk imorrn!

So long losers!


torsdag

kan man vara mer uttråkad?! tror knappast det, sen har jag ingen vidare lust till något heller.. känns inte alls kul då, men de löser sig antagligen det med, isabell ligger och tittar på gissipgirl mystjejen, och jag bara segar.

idag var det ännu en jobbig dag med fröken T, hon tar livet av mig snart! HERREGUD!!! men på nåon sätt måste jag lära mig att klara av henne, men det är nog guds svåraste uppgift :/ .
idag hoppas jag att alla håller tummarna för emma som spelar första matchn för säsongen mot munkfors damlag, stackaren va helt nervös hela dagn, men jag vet att det kommer gå finfint för henne minsann!


& vem är inte mer avundsjuk än mig på att louise är i kroatien och steker?! fan va underbart jag kan tänka mig att hon har, och hoppas att hon har. hon kommer antagligen hem igen helt brun och fin! och då ska jag få mysa med henne igen i vårt mysrum ;) . just nu har jag nämligen emma som inneboende hos mig för att få lite sällskap på nätterna minsann, det tackar jag mycket för!

neej, men jag måste verkligen komma på något´att göra innan jag växer fast här i sängen! bästa skulle vara att åka ner till bergvik och handla, det skulle vara mys. ska se om isabell vill med.


onsdag

uppdatering, 19.11 '
jag kände godissuget för ett tag sen så jag kom på den brillianta iden att be adam köra mig och isabell ner till vålberg, det gjorde han såklart :D , vad vore egenligen världen utan adam? han är liksom den som dödar getingarna i klassen, klassens hjälte! ;) . sen på vägen tillbaka skulle vi få skjuts till dörrn men då fick adam med supersynen syn på några kor som sprang lösa :P , så vi fick fösa in de igen (; . sen har vi smaskat godis och räknat matte.

over and out.
HERREGUD vilken dag :/ , tänk dig en hel dag med att lyssna på fröken T   . det tar verkligen kol på mig, kommer vällan bli likadan jag efter ett tag ;) .efter skolan så fick jag skjuts av choulia ner till karlstad city så jag kunde köpa busskort :) hon körde brabra! choulia är helt tokig, hon har de knasigaste tankarna och säger saker som man inte alls förväntar sig från henne, haha. hon är bra. sen när jag fixat de jag skulle så förväntade jag mig att behöva sitta brevid jobbigt mycket folk på bussen tillbaka, men när jag väl kom in såg jag en skönhet sitta där, isabell satt där och såg söt ut. så sällskap på bussen upp kändes toppen minsann :D


nej, men nu när jag är mätt och belåten är det bäst jag gör matten som ska vara klar tills på fredag...


Onsdag

äntligen har även jag skaffat en blogg, det var på tiden..DJUPT

RSS 2.0