' SICK OF BEING SICK!

GÖR MIG FRISK NÅGONGÅNG!
åker in och ut till doktorn hela tiden nu ju, ge mig bara mer medicin så kanske det kan gå över!

'tack tack

tack för alla snälla kommentarer i förra inlägget friends!

hoppas alla har en trelig sommar?!
är hemma hos mamma och pappa när jag är ledig, har det mysigt!  och idag hade jag och mamma en letadatordag :) ko hem med en liten rosa söt dator :) LOVEY och som det verkar den bästa :) hoppas att det är sant beroende på det jag fick betala :S men jag hoppas på att den är toppen!vad gör ni om dagarna gått folk?


PUSS

'usa = hjärtesorg

jag vet att jag sårar jimmy när jag åker till landet långt borta, jag vet det och folk behöver inte påminna mig om det hela tiden.
men jag tänker åka, kusinvitamin verkar vara den enda som tror och hoppas på mig och det är jag glad för. hon tycker det ska bli bra för mig, samma sak som hon sa inför lillerud, och det blev ju en toppentid. så varför skulle inte detta bli det?!

jag älskar jimmy mer än vad jag trodde man kunde ha känslor till, och jag tror verkligen vi kommer att hålla, så alla som har någon kommentar emot detta kan väl snälla bara va tysta?
jag vet vad jag vill göra och så ska det bli, usa blir.

jag har alltid varit bestämd utav mig när det handlar om saker som är viktigt i mitt liv, kanske är detta helt fel för mig. jag kommer aldrig erkänna det för mig själ då, jag ska klara ett år. jag ska visa att jag är stark nog att fixa ett år i ett främmande land med en främmande kultur.
igår blev det bio+mat med kärleken, ice age 3 minsann, och den ar mys :) dock låg febern och lurade och jag mådde inte helt toppen men vad gör man inte för sin kärlek?
fick en underbar klocka av honom också, DKNY som matchar mitt halsband jag fick a honom och något jag antagligen kommer att få i framtiden med ;)

gud, ju längre tid vi är ihop desto mer kär blir jag.TACK alla som kom på inflyttningsfesten, hoppas ni hade en trevlig kväll för det hade iaf jag! synd att emma åkte hem bara, och att linnea inte kunde komma :( . men den damen ska jag träffa nästa helg då det bir harry potter med henne och flera av tjejerna ! :)


ska se om jag ska ringa doktorn sen också, har förbannat ont i örat !
annan hårfärg blir snart och jobb imorrn + jobb"fest".
CHAO

RSS 2.0